Van harte welkom op de site van Praktijk- Get Up- and GoWij zijn Gespecialiseerd in energetische geneeskunde en wij bieden “Zorg op Maat”

Mijn naam is Yvonne Kusters,

Bekend van de live- uitzendingen van het TV programma “ Dit is mijn toekomst”.

Als eerste wil ik u graag enige uitleg bieden waar praktijk Getup- Andgo voor staat. Heel simpel uitgelegd heeft de zorg op maat die wij u willen aanbieden alles te maken met uw eigen welzijn. Deze zorg zal persoonlijk op uw vraag toegespitst worden, waardoor u zich echt gehoord en gezien zal voelen, maar vooral ook de herkenning in zult vinden.
Mijn ervaringen vertellen mij namelijk dat het juist in deze tijden ontzettend belangrijk is om u persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen en te ontplooien in wat u voor ogen heeft. Eigenlijk is het een noodzakelijk iets geworden omdat wij in een snelle tijd met veel veranderingen terecht zijn gekomen.

De verwachtingen, waarin wij het gevoel hebben om aan te moeten voldoen leggen een hoge druk op onszelf.
Het is een logisch gevolg dat we door de stress, die daar nog eens bovenop komt te liggen vermoeid en uitgeput raken.
Dit zorgt ervoor dat u uit balans raakt en uw zelfvertrouwen een fikse deuk oploopt. Daarbij mag u zich ook voorstellen dat de keuzes die u normaliter makkelijk gemaakt zou hebben op zo’n moment twijfel oproepen.

Dat is ook de reden waarom ik nu, op dit tijdstip heb gekozen om u op alle vlakken van dienst te kunnen zijn.
Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, de liefde, werk, familiepatronen,uw kinderen, een scheiding, maar zeker niet onbelangrijk, uw eigen maatschappelijke status en de financiële middelen die toch nodig zijn hebben om brood op de plank te krijgen!


We verwelkomen u graag, om ook u verder te ondersteunen op uw levensweg,


Liefs Yvonne Kusters