Wendy

Wendy

BOX: 12

Bachbloesem therapeute/ helderziend medium/ fotolezen/ deskundige ouder& kind/

Lieve Mensen ,
Voel u vrij om mij te bellen, geen vraag is mij te veel.

Vanaf mijn geboorte altijd al anders dan andere mensen geweest door mijn helderziende gave en Hoog gevoeligheid. Mijn levenspad is er geweest met vallen en opstaan. Een mooie en zware leerweg waar ik steeds weer sterker uitgekomen ben. Diverse opleidingen hebben mijn laatste stukken in mijn leven helder gemaakt, tot wie ik nu ben geworden. Empathisch , helper, warm, eerlijk, rechtdoorzee en spontaan.

Ik kan u helpen met uw levensvragen, inzicht, advies en een luisterend oor,…geen vraag is mij te veel of te gek! Voel u vrij om mij te bellen! Ik werk met mijn helderziende en spirituele gave. Ook werk ik met specifieke vragen met mijn pendel die snel en duidelijk antwoord geeft. En mijn engelen(kaarten) die ik voor u mag leggen voor een mooie boodschap die u kracht en inzicht geeft. Tevens kan ik fotolezen van een persoon waar u meer informatie over wilt ontvangen.

Teven ben ik werkzaam als Gezins- Kindercoach in mijn praktijk en Bach bloesem Therapeut,….voor vragen of problemen over of met uw kind(eren), ouder/kind relatie? Opvoeding, gedrag of ander advies of vragen. Kunt u mij bellen. Luisterend oor en advies kan al een inzicht geven en rust in het dagelijks leven.

Als heldervoelende- horende en ziende Coach, coach ik iedereen die:
• Vastloopt in zijn/ haar leven en behoefte heeft aan inzicht, bij relaties, werk en persoonlijke/ spirituele groei of voedingsadvies
• Last heeft van angsten, verslaving of depressies.
• Duidelijkheid of bevestiging nodig heeft of zoekt.
• Dichtbij zichzelf wilt komen, en wilt gaan leven i.p.v overleven.
• Of gewoon een gesprekpartner zoekt voor een fijn open gesprek.

LET OP!! IK BEN GEEN VERVANGING VOOR ARTS OF SPECIALIST.( dus geen medische of gezondheidsvragen)
Warme groet in licht& Liefde,
Wendy

Corry

Corry

BOX: 05

Gesprekspartner/ helder-voelend medium/ Ouder-kind adviseuse/ Spirituele consulente

Mijn naam is Corry,

Als eerste wil ik mij graag in het kort aan u voorstellen en wat ik voor u mag betekenen. Zolang ik mij heugen kan heeft de spirituele wereld mij altijd aangetrokken. Uiteraard kom je daar pas na jaren zelf achter waarom deze wereld mijn aandacht heeft getrokken. Het is een bijzondere wereld, al blijft hij nog steeds onzichtbaar voor velen onder ons.

Het bijzondere van dit alles, is dat ik door mijn eigen levenservaringen erachter ben mogen komen wat het voor mij heeft kunnen betekenen. Zelf heb ik natuurlijk ook met verlies, transformatieprocessen en persoonlijke ontwikkelingen te maken gehad, waardoor het mij gegeven is, om ook jouw gevoelens te begrijpen!

Van nature help ik ontzettend graag mensen op hun levenspad. Eigenlijk was ik dat altijd al, maar door eerst zelf door moeilijke groeiprocessen heen te zijn gegaan besefte ik tegelijkertijd dat het mijn weg is om voor de mens in nood te mogen werken. Mij ten dienst te stellen voor u en het universum, die mij altijd de juiste ingevingen zullen geven die voor u nodig zijn op dat moment.

Zit u midden in een rouwproces door een verlies van een dierbare? Overspoelen u op dit moment heftige emoties waarmee u zich geen raad weet? Bent u pas ouders geworden en bent u wat onzeker geworden of u het allemaal wel goed doet met uw pasgeborene? Zou u wat begeleiding willen zodat u zich wat sterker en met meer vertrouwen het leven weer tegenmoet kan treden? Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een luisterend oor?

Alles waar u mee zit en waar u over piekert is altijd beter te dragen en op te lossen, als u het delen kunt met iemand die u begrijpt en aan kan voelen waar het verdriet mee te maken heeft!

Ik sta met alle liefde en groot enthousiasme voor u klaar , om u dat aan te reiken wat u nodig heeft,

Gun u zelf dit grote goed lief mens, U heeft er namelijk recht op!

In liefde, Uw consulente Corry

Anniek

Anniek

BOX: 06

Spirituele ontwikkeling/ helder-voelend// relatieproblematiek/bewustzijnscoach

Geeske

Geeske

BOX: 07

Hulpverlener/ Consulente/ coach/ H.S.P kinderen/ Rouwdeskundige/ Stervensbegeleiding

Mijn naam is Geeske,

Mijn leerschool in dit leven is al heel vroeg begonnen. Ik was gevoeliger dan de meeste kinderen, maar ook als mijn dierbaren. Ik keek namelijk anders naar het leven en mijn naaste omgeving, waardoor ik de pijn en verdriet kon voelen van de ander.

Dit heeft ertoe geleid dat ik mij als jong volwassene ben gaan verdiepen in de materie, en het totale welzijn van de mens.
Als doktersassistente, waar ik mijn "loopbaan" mee ben begonnen, heb ik veel mogen leren over het menselijk lichaam. Op een iets later tijdstip ben ik mij als van nature ook gaan verdiepen in het mentale gebied van de mens. Lichaam en geest zijn namelijk zo nauw met elkaar verbonden dat als u fysiek iets mankeert, uw geest daar ook last van zal ondervinden.
Processen die wij als mens ervaren kunnen derhalve zwaar op uw schouders drukken. geest en het lichaam.
Het is van groot belang om het evenwicht daarin terug te vinden, zodat u weer beter in uw vel komt te zitten. U kunt het leven dan weer veel beter aan en uw toekomst ziet er dan ook weer zonniger voor u uit.

<

Uiteraard bied ik u een luisterend oor, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen van uw probleem en de verwerking daarvan! .

Ik stel mij graag open om ook u te laten zien dat het leven altijd de moeite waard is.
Uw toekomst staat open en wacht eigenlijk op U om ingevuld te kunnen worden, uiteraard wil ik u ontzettend graag alles aanreiken wat u daarin nodig heeft!

Ik sta in liefde klaar, om u dat aan te reiken waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Lieve groet, Coach Geeske

Willemijn

Willemijn

BOX: 08

Heldervoelend & helderwetend medium/ Transformatiecoach/ Cranio sacraal techniek/ Gesprekspartner

Mijn naam is Willemijn

Als jij mij belt mag je er vanuit gaan dat ik op een open, eerlijke, directe en met de nodige humor met jou het gesprek aanga. Daarin ben ik vrij van geest, heb ik begrip voor schaamte , angst, verdriet en laat ik je in joúw waarde. Geen onderwerp is mij te vreemd dus je kunt je verhaal aan mij toe vertrouwen..

Wat kan ik je bieden. Ik ben heldervoelend en helderwetend, dat betekent dat ik aan uw stem een goede indruk krijg van u als persoon en de problematiek die er speelt. Ook de ongeweten blokkades zie ik vaak . Als coach vind ik het belangrijk een gesprekspartner te zijn die samen met jou op zoek gaat naar een inzicht of oplossing.

Daarnaast is het mogelijk om een lichaamsbehandeling te krijgen gebaseerd op cranio sacraal technieken. Zachte technieken die diep inwerken op het lichaam en die blokkades laten verdwijnen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam helpen. Als er lucht in lichaam en geest komt dan volgt de oplossing vaak vanzelf. Deze behandelingen kunnen in mijn praktijk of op locatie gegeven worden.

Ik hoor je graag en kijk uit naar onze kennismaking.

Lieve groet, Willemijn

Yvonne Kusters

Yvonne Kusters

BOX: 01

Paragnost/ Energetische geneeskunde/ Ziener/ Auralezer/ helderwetend-helderhorend-heldervoelend medium/ Healer/


Mijn naam is Yvonne Kusters,
Mijn specialismen liggen op het gebied van het mediumschap en de energetische geneeswijzen en het lezen van uw energieveld, ook wel het auraveld genoemd. Als energetisch therapeute heb ik mede daardoor de mogelijk om nog een stapje verder te kijken in uw ziel, wat voor u betekenen zal is dat ik pijn, verdriet en wie u bent kan zien. Door middel van een bijzondere energieoverdracht, de benodigde inzichten en herkenning van uw gevoel , komt alles weer in het juiste perspectief te staan. U krijgt vanzelfsprekend meer grip op uw eigen leven en voelt u gelijk weer sterker en krachtiger om uw leven weer te gaan leven i.p.v het "overleven" Als ziener kan ik ook een kijkje voor u in de toekomst kijken, maar ook in uw verleden en het heden. U mag het zien als een helicopterview van uw eigen leven, waarin ik u alles mee kan geven wat op dat moment op u van toepassing is! Mijn motto is sinds jaar en dag hetzelfde gebleven; Er is overal een oplossing voor, wat er ook speelt in uw leven. Voor iedereen is er een toekomst weggelegd. En als laatste bent ook U het zeker waard om deze te mogen ontvangen! U kunt uiteraard met al uw vragen bij mij terecht. Stel ze gerust, ik stel mij graag open om u van de antwoorden te voorzien die u zoekt, Yvonne Kusters

Evelyn

Evelyn

BOX: 11

Droomuitleg/ foto-reading/ dieren/ automatisch schrift/reiniging energie /mediamiek

Mijn naam is Evelyn,
Ik help u graag met alle vragen die u voor mij heeft op het gebied van H.S.P , spiritualiteit, uitleg over terugkerende dromen, of het contact leggen met uw dierbare die zijn heen gegaan. Een van mijn specialisme is het opschonen van uw eigen energie e/o die van uw huisdier. Met mijn aangeboren paranormale vermogens lees ik niet alleen uw energie middels een foto, maar ook als ik met u spreek kan ik via de klank van uw stem een accuraat beeld vormen in wie u bent.
Natuurlijk kunt u met alle levensvragen bij mij terecht en geef ik u graag antwoord op uw brandende vraag.
Geen vraag is te gek, maar beantwoordt derhalve geen vragen die bij de medici horen!

Ik verwelkom u uiteraard graag voor een respectvol en open gesprek, In liefde "coach Evelyn"

Stephanie

Stephanie

BOX: 02

Rouwverwerking/ hulpverlening/ Coach/ consulente/ Therapeute/ Levensvisie/ parapsycholoog / Depressies / burn-out

Mijn naam is Stephanie,

U kunt mij bellen op het gebied van rouw, verlies en loslaten. Heeft u een dierbare verloren en het gevoel dat de pijn niet minder wordt? Of heeft u uw baan verloren en weet u niet hoe u verder moet? Ik zal u een luisterend oor bieden en een steun voor u zijn.

Heeft u het gevoel dat u vastloopt en er niet meer uitkomt? Dat u er alleen voor staat en geen uitweg meer ziet? Wanneer u dat wilt, loop ik samen met u een eindje op en geef u houvast. Door mijn levenservaring weet ik hoe moeilijk het is om deze processen te doorlopen, maar het is mogelijk om weer een lichtpuntje te zien en uiteindelijk weer van het leven te genieten.

Schroom niet om mij te bellen. Geen vraag of verhaal is mij te gek. Blijf er niet alleen mee rond lopen, maar laat mij weten waar u tegenaan loopt. Samen komen we een heel eind.

Ik ben u graag van dienst en hoop u snel aan de lijn te ontmoeten.

Een warme groet, Stephanie