Wendy

Wendy

Bachbloesem therapeute/ helderziend medium/ fotolezen/ deskundige ouder& kind/

Lieve Mensen ,
Voel u vrij om mij te bellen, geen vraag is mij te veel.

Vanaf mijn geboorte altijd al anders dan andere mensen geweest door mijn helderziende gave en Hoog gevoeligheid. Mijn levenspad is er geweest met vallen en opstaan. Een mooie en zware leerweg waar ik steeds weer sterker uitgekomen ben. Diverse opleidingen hebben mijn laatste stukken in mijn leven helder gemaakt, tot wie ik nu ben geworden. Empathisch , helper, warm, eerlijk, rechtdoorzee en spontaan.

Ik kan u helpen met uw levensvragen, inzicht, advies en een luisterend oor,…geen vraag is mij te veel of te gek! Voel u vrij om mij te bellen! Ik werk met mijn helderziende en spirituele gave. Ook werk ik met specifieke vragen met mijn pendel die snel en duidelijk antwoord geeft. En mijn engelen(kaarten) die ik voor u mag leggen voor een mooie boodschap die u kracht en inzicht geeft. Tevens kan ik fotolezen van een persoon waar u meer informatie over wilt ontvangen.

Teven ben ik werkzaam als Gezins- Kindercoach in mijn praktijk en Bach bloesem Therapeut,….voor vragen of problemen over of met uw kind(eren), ouder/kind relatie? Opvoeding, gedrag of ander advies of vragen. Kunt u mij bellen. Luisterend oor en advies kan al een inzicht geven en rust in het dagelijks leven.

Als heldervoelende- horende en ziende Coach, coach ik iedereen die:
• Vastloopt in zijn/ haar leven en behoefte heeft aan inzicht, bij relaties, werk en persoonlijke/ spirituele groei of voedingsadvies
• Last heeft van angsten, verslaving of depressies.
• Duidelijkheid of bevestiging nodig heeft of zoekt.
• Dichtbij zichzelf wilt komen, en wilt gaan leven i.p.v overleven.
• Of gewoon een gesprekpartner zoekt voor een fijn open gesprek.

LET OP!! IK BEN GEEN VERVANGING VOOR ARTS OF SPECIALIST.( dus geen medische of gezondheidsvragen)
Warme groet in licht& Liefde,
Wendy

0909-0244
0907 37189

[smx-profile]

Terug naar overzicht