Margret

Margret

numerologie/transformatie/ counseling/Mindfulness/ H.S.P coach

Mijn naam is Margret Schmetz,

Ik ben moeder van twee prachtige nieuwetijdskinderen.
Mijn levenspad is niet altijd even makkelijk verlopen waardoor ik een aantal keren in veranderingsprocessen en het transformeren hiervan terecht ben gekomen. In die tijd kon ik niet anders dan mij verder te blijven ontwikkelen, om mijn hoog-gevoeligheid en aangeboren heldervoelende gaven beter te leren begrijpen.

Het heeft mij een grote portie levenservaring en ( eigen) wijsheid gebracht, waardoor ik u als ervaringsdeskundige de benodigde inzichten en adviezen kan aanreiken. Kernproblematiek , burn- outs, depressieve gevoelens en persoonlijke ontwikkelingen die wij als mens in dit leven moeten doormaken zijn mij zeker niet vreemd!
Door deze gevoelens zelf eerst te hebben moeten doorleven kan ik u des te beter begrijpen en aanvoelen, in wat u nodig heeft om weer verder te kunnen in het leven.

U mag mij alle vragen stellen waar u een antwoordt op wilt ontvangen.
Of het nu over uw verleden, heden en een toekomstprognose gaat. Of dat u nieuwsgierig bent wat de numerologie u te vertellen heeft over uw persoonlijkheid en levenspad om maar een aantal voorbeelden op te noemen. Uiteraard kan ik u door mijn behaalde diploma's op verschillende manieren helpen om uw eigen levensgeluk weer te hervinden.<.br>
Met enthousiasme en de liefde voor mijn medemens stel ik mij graag open ten diensten van u.
U bent van harte welkom.

Warme groet, Coach Margret Schmetz

0909-0244
0907 37189

[smx-profile]

Terug naar overzicht