Geeske

Geeske

Hulpverlener/ Consulente/ coach/ H.S.P kinderen/ Rouwdeskundige/ Stervensbegeleiding

Mijn naam is Geeske,

Mijn leerschool in dit leven is al heel vroeg begonnen. Ik was gevoeliger dan de meeste kinderen, maar ook als mijn dierbaren. Ik keek namelijk anders naar het leven en mijn naaste omgeving, waardoor ik de pijn en verdriet kon voelen van de ander.

Dit heeft ertoe geleid dat ik mij als jong volwassene ben gaan verdiepen in de materie, en het totale welzijn van de mens.
Als doktersassistente, waar ik mijn "loopbaan" mee ben begonnen, heb ik veel mogen leren over het menselijk lichaam. Op een iets later tijdstip ben ik mij als van nature ook gaan verdiepen in het mentale gebied van de mens. Lichaam en geest zijn namelijk zo nauw met elkaar verbonden dat als u fysiek iets mankeert, uw geest daar ook last van zal ondervinden.
Processen die wij als mens ervaren kunnen derhalve zwaar op uw schouders drukken. geest en het lichaam.
Het is van groot belang om het evenwicht daarin terug te vinden, zodat u weer beter in uw vel komt te zitten. U kunt het leven dan weer veel beter aan en uw toekomst ziet er dan ook weer zonniger voor u uit.

<

Uiteraard bied ik u een luisterend oor, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen van uw probleem en de verwerking daarvan! .

Ik stel mij graag open om ook u te laten zien dat het leven altijd de moeite waard is.
Uw toekomst staat open en wacht eigenlijk op U om ingevuld te kunnen worden, uiteraard wil ik u ontzettend graag alles aanreiken wat u daarin nodig heeft!

Ik sta in liefde klaar, om u dat aan te reiken waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Lieve groet, Coach Geeske

0909-0244
0907 37189

[smx-profile]

Terug naar overzicht