Yvonne Kusters


12 december 2018 - Geen categorie

Het universum kondigt grote veranderingen aan voor de mediums&lichtwerkers!

Tags:

NIEUW!

Lieve geïnteresseerden,

Naar aanleiding van grote onzekerheid en de spirituele zoektocht van de mens van deze ” tegenwoordige tijd” heb ik besloten dat het een perfect tijdstip is om over dit fenomeen meer helderheid te bieden. De meesten van jullie weten  inmiddels dat ik al 30 jaar actief werkzaam ben als ziener. Ik heb door de jaren heen ontzettend veel mensen ( cliënten) mogen spreken. Iedere keer weer was ik met stomheid verslagen als de “de mens in nood” verschillende mediums, paragnosten, magnetiseurs en noem het maar op, bezocht hadden om antwoordt op hun brandende vraag te krijgen! Ik zag mensen voor mij zitten die daardoor echt door de bomen het bos niet meer konden zien. Hiermee wil ik absoluut niet pretenderen dat er geen goeie praktijken of therapeuten in dit werkgebied werkzaam zouden zijn. Dat is zeker niet de bedoeling van mijn boodschap die ik zuiver naar jullie als mens toe wil brengen!

Wat ik graag zou willen zien is dat het kaf van het koren gescheiden gaat worden, niet meer en niet minder. Graag wil ik er ook bij  benoemen dat een ieder recht heeft op eigen mening na het lezen van de inhoudelijke informatie die deze blog bevatten zal. Meningen en een eigen visie over dit fenomeen zijn juist van groot belang, mijn inziens althans!

Zo’n twintig jaar geleden is er namelijk uit het niets een hype ontstaan waarin wij als mens geconfronteerd zijn geworden met de woorden, “spiritualiteit, medium, en het fenomeen loslaten. Ineens werden praktijken uit de grond gestampt en velen onder ons voelden zich ineens bij heldere nacht, medium, magnetiseur of zelfs een energetisch therapeut. Dit heeft voor grote chaos kunnen leiden, waarvan ik nu op dit moment nog steeds de naschokken van ervaar!

Velen gingen cursussen en opleidingen aanbieden, met het doel om de mensen bewuster te willen maken van een bepaalde “gave” die ineens ontdekt zou zijn bij de “cursusleider ( ster) zelf.  Dit heeft grote schade en verwarring bij de mensheid teweeg kunnen brengen, met het gevolg dat de mens die in nood was of antwoorden wilden over het doel en waarom hij of zij geboren was op het verkeerde been gezet zijn.

Opleidingen om bewust iets aan te leren en medium of paragnost ( e) te willen worden bestaan namelijk niet. Derhalve vindt ik het ontzettend jammer dat dit wel als zijnde al jaren verkocht is geworden aan de onwetende mens! Dat wil niet zeggen dat iedereen die op deze wijze te werk is gegaan dit opzettelijk heeft gedaan of met een verkeerde intentie, nee dat denk ik niet en hoop ik tegelijkertijd ook niet.

Waar ik eigenlijk op doel is dat het “medium, magnetiseur, helers e.t.c  de klepel niet echt meer vinden, vooral waar deze bijzondere mooie wereld nu eigenlijk over gaat. De essentie is verloren gegaan,  in de vele praktijken en mediums die je in deze tegenwoordige tijd op iedere hoek van de straat schijnt te kunnen vinden.

Het is van groot belang dat de lichtwerkers, zoals zich velen te pas en te onpas zelf noemen, moeten gaan begrijpen dat zij of hij zelf weet waar ze mee bezig zijn. Je kunt niet zomaar een leraar worden op dit gebied en klakkeloos doorgeven aan je cursisten wat jouw zelf ooit bijgebracht is geworden. Dit vereist namelijk jarenlange eigenstudie en wat nou werkelijk in de diepte bij de lichtwerkers zelf speelt. Een mooi spreekwoord hierin; Je kan niet praktiseren, wat jezelf nog niet helemaal hebt onderzocht en begrepen hebt!

Dat is de gehele essentie van dit verhaal en waarschuwing die hieronder verschuilt zit. Het is namelijk niet mijn taak om mij te willen profileren als de grote wijze. Wat ik wel als taak op mijn schouders heb genomen,  is de mensen hun eigen wijsheid bewuster te maken zodat de onduidelijkheid over de lichtwerkers duidelijk kan worden. Het eerste vereiste van een goed medium is dat deze alle verantwoordelijkheden accepteert als er informatie gedeeld mag worden! Woorden die te pas en te onpas “eruit gegooid worden” door de onkunde van het “medium” zelf  zoals geesten, een gat in de aura hebben, niet geaard zijn, zwarte en donkere energie weghalen, entiteiten overgenomen hebben, en zo kan ik er nog een aantal opnoemen jagen de mensen de stuipen op het lijf. Dit is echt niet de bedoeling en ontstaat puur uit het feit dat heel veel lichtwerkers absoluut geen idee hebben van zichzelf en waar zij eigenlijk mee bezig zijn!

Het universum maakt op dit moment een grote schifting en van de vele lichtwerkers wordt verwacht dat zij in de verdieping stappen bij zichzelf, zodat er weer balans in uitspraken en waarnemingen, ; die vaak verwisseld worden bij het medium zelf kan ontstaan.

Dit proces zal zeven jaar in beslag gaan nemen en geldt voor de mediums die aangeleerde stukken uitdragen als een waarheid. Het universum is hier zeer strikt in en de tijd is gekomen om daar nu veranderingen in aan te brengen.

Dit is voor mij een weten en al vele jaren heb zien aankomen, dat deze energie zich gaat doorzetten! Vandaar dat ik vanuit mijn ziel voelde dat het tijdstip rijp was om dit nu te moeten delen aan de velen mensen die nog in nood verkeren.

Het tweede deel van deze blog zal eind volgende week gepubliceerd worden. Het vervolg van deze inhoudelijke informatie zal voor jullie nog meer vertrouwen gaan bieden zodat jullie vanuit eigen intuitie bij de juiste ‘Lichtwerker” terecht gaan komen!

Heel veel dank voor het lezen van deze blog. Mijn dank gaat zeker ook uit naar het universum die mij het juiste tijdstip hebben aangegeven om deze boodschap door te mogen geven. Mochten er enkele vragen gerezen zijn aangaande deze blog?  Jullie mogen mij te aller tijden hierover benaderen.

Warme groet,

Yvonne Kusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog overzicht