appstr


3 november 2018 - Geen categorie

Toekomstwensen liggen binnen handbereik

Tags:

Wat te doen als je toekomst niet verloopt zoals jij deze had uitgestippeld?

Iedereen heeft dromen en wensen voor de toekomst. Maar wat gebeurt er als je aan die toekomst wil werken, maar de stappen die je zet niet uitpakken zoals jij voor ogen had?

In deze blog wil ik jou daar graag uitleg over geven. Het is namelijk uiterst belangrijk, dat ook jij weet dat een toekomstwens of droom, jouw leven alleen maar zal verrijken! Het geeft jou de kans om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen in waar jij naartoe wilt werken.

Uiteraard horen wensen en dromen over een mooie toekomst altijd bij jou als persoon, aangezien ze vanuit jouw innerlijk geboren worden! Dit kan ook niet anders omdat jouw ziel je altijd inspireert en aangeeft de impulsen op het juiste moment te voelen. Op dat moment is het aan jou om daar echt mee aan de slag te gaan.

Het zal voor jou persoonlijk een ontzettende mooie uitdaging zijn, om aan de slag te gaan voor het bereiken van jouw doel of toekomstvisie die jij voor ogen hebt. Hoe groot of hoe klein jouw wens ook mag zijn. Het is altijd haalbaar.

Als we de uitdaging met onszelf aangaan, zullen we meteen ervaren dat er werk aan de winkel is. Te allen tijde is dit verweven met persoonlijke groei. Je mag het je zo voorstellen: Voordat je op school een examen gaat afleggen, moet je toch echt eerst een periode leren om voor het examen te kunnen slagen. Naarmate de tijd verstrijkt, is het natuurlijk wel zo dat jij als volwassene een toekomst wilt realiseren waar weer andere regels gelden! Je hebt in de tussentijd nagenoeg veel meer levenservaring opgedaan, waarin je tegenwerkingen en tegenslagen hebt gekend. Deze ervaring vormt uiteindelijk wie je bent, maar ook wie je wilt gaan worden.

De toekomst die jij voor ogen hebt is alleen van jouw en daar moet je ook echt in gaan geloven. Sterker nog, je mag en hoeft je dromen niet op te geven. De weg ernaartoe zal niet vlekkeloos voor je verlopen, maar dat is juist de bedoeling voor jou vanuit het universum om het beste uit jezelf te halen. Daar is nu eenmaal persoonlijke ontwikkeling en groei voor nodig, om je niet uit het veld te laten staan. Soms kan dit je ontmoedigen, wanneer je een hobbel op de weg ervaart waar je weer overheen moet stappen. Of wanneer er een deur dicht lijkt te gaan!

Dat is het moment voor jou om eventjes stil te staan en ruimte te nemen voor jezelf. Dan komt het grote moment waarin jij inziet dat er een makkelijkere weg voor je is uitgestippeld om te komen waar je wilt zijn! Vergeet deze laatste woorden vooral niet, want daarin ligt juist de sleutel verborgen tot het succes van jouw eigen toekomstvisie. Je zal merken dat je op deze wijze juist de kracht zal vinden, het vertrouwen en het zelfvertrouwen. Dit is absoluut nodig voor succes en de trots voor jezelf, omdat je toch hebt doorgezet!

Trots is in deze geen ego, maar een verdienste omdat jijzelf hard aan je toekomst hebt gewerkt. Verlies daarom nooit jezelf en jouw dromen uit het oog! Geloof in wat je hart je zegt en ingeeft. Het universum zal jou te allen tijde ondersteunen en belonen voor jouw doorzettingsvermogen.

Uiteraard wens ik iedereen ontzettend veel kracht, inspiratie en een mooie toekomst toe. Hij is voor iedereen voor handen dus zeker ook voor jou.

Heel veel liefs,

Coach Yvonne

Terug naar blog overzicht