Getup-andgo
Get Adobe Flash player

Relatieproblematiek.

Wij hebben in ons leven eigenlijk altijd een relatie met iemand. Daar ontkomen wij niet aan want we leven nu eenmaal met z’n allen op deze aarde.
De belangrijkste vorm van relaties zijn natuurlijk je man of  vrouw maar ook familie, vrienden, kennissen, werkgever of je eigen kinderen natuurlijk.
Sinds enkele jaren merk ik dat relaties in welke vorm dan ook meer onder druk zijn komen te staan!
Veel is te wijten aan de snelle veranderingen en maatschappelijke druk die op onze schouders terecht is gekomen
Ineens kunnen we niet meer horen wat de ander zegt of wat hij of zij nu daadwerkelijk gezegd heeft?
Het lijkt wel of de ander een vreemde taal spreekt of ineens heel afwezig blijkt te zijn en geen interesse toont in gevraagde aandacht of belangstelling.
Dit is ontstaan omdat we elkaar een beetje kwijt zijn geraakt in onze dagelijkse beslommeringen of dat we minder tijd kunnen besteden aan elkaar..
Boosheid, miskenning, frustratie, ontevredenheid over het functioneren van de ander zorgen voor grote misverstanden en zelfs tot een breuk in de relatie,
Op tijd communiceren over deze toch belangrijke gevoelens die een ieder heeft, gebeuren te weinig of zelfs helemaal niet meer.
Als u hier mee te maken heeft en op zoek bent naar een oplossing, help ik u graag om dat  helder voor u te krijgen.
Het begint namelijk altijd bij ons zelf. Als wij dat kunnen zien, kunnen we ook anders naar deze problematiek gaan kijken.
Het natuurlijke gevolg is dat u meer voor uw eigenbelangen op kunt komen  maar dan met een mildheid en zachtheid in uzelf.
Misverstanden en ruzies of wat de werkelijke reden of aanleiding op dat moment ook geweest is lossen zich als sneeuw voor de zon weer op.
Inzicht en overzicht op de situatie zullen u helpen om de boosheid en het gekwetste deel van uzelf, los te gaan laten.
Relaties die voor u welzijn beter losgelaten kunnen worden geven u weer de kans om te helen wat niet bij u gepast heeft.
Weet dat u het beste verdiend en daarmee uw geboorterecht is!

Relatietherapie

 


Praktijk Getup-andgo

Yvonne Kusters

Mob : 06-83605025
Tel : 046-4231045

KvK : 66508568
info@praktijk-getup-andgo.nl

DIT IS MIJN TOEKOMST

Bekijk mijn nieuwe video’s

-Kleding, kleuren en je auraveld

-Eenzaamheid